GreenWindEnergy.dk

3 små ting, som kan gøre din virksomhed mere klimavenlig

3 små ting, som kan gøre din virksomhed mere klimavenlig

contentDKDer findes mange forskellige måder at blive mere klimavenlig på. Derfor kan det også nogle gange være overvældende at finde ud af, hvad lige netop du kan gøre i dag, for at din virksomhed skal blive mere klimavenlig. Det er netop derfor, at du i denne artikel finder tre simple råd.

1. Undgå papirspild og brug computeren

Der er faktisk ikke mange ting, du ikke kan klare på en computer. Derfor er det måske også mest af vane, at du måske stadig foretrækker at hive en notesblok frem, når noget skal stå sort på hvidt. I mange tilfælde er det bare slet ikke nødvendigt med papir, for selv sådan noget som fakturaer kan du klare digitalt med et regnskabsprogram som Dinero.

2. Frokostordninger kan give mindre emballagespild

Selvom det ikke er virksomheden i sig selv, som bidrager til et overforbrug af stanniol, plastikfilm og madpapir, så vil I muligvis kunne afhjælpe problemet med en frokostordning. På den måde vil den enkelte medarbejder ikke skulle lave en frokost hjemmefra og pakke den ind for at tage den med på arbejde. I stedet vil der nemlig være frisk mad uden emballage på arbejdspladsen.

3. Skift til lys med bevægelsessensor

På en arbejdsplads, som måske har mange medarbejdere, er det nemt at glemme at slukke for lyset, når man forlader et lokale. Nogle gange kan man også falde i den fælde, der hedder, at man lader lyset være tændt for den næste. Problemet er bare, at der på et eller andet tidspunkt også skal være nogen til at slukke lyset. Et godt alternativ er at skifte de nuværende lys med stikkontakter ud med lys med bevægelsessensorer. På den måde vil lyset nemlig automatisk blive tændt, når sensorerne registrerer en bevægelse. Det vil sige at lyset vil tænde og slukke af sig selv, når der er nogen i rummet.