GreenWindEnergy.dk

Energirigtige vinduer

Energirigtige vinduer

Energirigtige vinduer

Der er ikke alene mange penge at spare ved at vælge energirigtige vinduer, du vil også opleve et bedre indeklima. Og samtidig gør du også miljøet en stor tjeneste ved at vælge energirigtige vinduer, da du ikke behøver at skulle skrue så meget op for varmen. Argumenterne for at vælge energirigtige vinduer er altså mange.

Installation af energirigtige vinduer

Beslutter du dig for at få installeret energirigtige vinduer, bør du forinden gøre dig nogle overvejelser, der gør det lettere for dig, når du står hos forhandleren. Herunder ligger overvejelser omkring funktionalitet og udseende og materiale. Markedet for energirigtige vinduer er efter hånden stort, så der er mange muligheder for at få præcis de vinduer, der passer til dit behov.

Ønsker du for eksempel vinduer med fast karm eller vinduer, der kan åbnes? Skal de kunne åbnes, hvordan skal de så kunne åbnes? Skal de åbnes fra toppen eller siden eller som en kombination? Der findes også et hav af muligheder, når du skal vælge type af glas, farve og sprosser. Du behøver ikke gå på kompromis.

Når du har besluttet dig for, hvilke vinduer du vil have, så kan du som regel få forhandleren til at sørge for, at dine vinduer bliver installeret korrekt. Eller hvis du er lidt af en handyman, kan du installere vinduerne selv. Spørg gerne forhandleren, om han har en guide, eller du kan finde en online videoguide, så du er sikker på, at du gør det korrekt.

Sikring af dine vinduer

Når du har fået installeret dine vinduer er du næsten i mål. Det er nemlig også en god idé at tænke på, hvordan du kan sikre dine vinduer bedst mulig, så du undgår tyveri i dit hjem. Vinduer er som bekendt et udsat sted i forhold til tyveri.

Der findes mange typer af sikringer. Der findes deciderede vindueslåse, som du kan låse med en nøgle, og der findes vinduessikringer, der fungerer som et beslag, der gør det mere besværligt for tyven at komme ind igennem vinduet. Vinduessikringerne fås ofte også med børnesikring, hvilket kan være en god idé, hvis du har mindre børn.

Når du har både energirigtige og sikre vinduer, kan du sove meget bedre om natten, for du skal hverken tænke på ubehagelige tyveknægte eller ligeså ubehagelige høje varmeregninger!