GreenWindEnergy.dk

Er du træt af høje varmeregninger?

Er du træt af høje varmeregninger?

Der er ikke noget værre, end at få en højere varmeregning, end man havde forventet, og det er direkte modbydeligt, at modtage en ekstra regning – lige meget om den er på 100 eller 2.000 kroner. Især hvis man har gået og frosset, og tænkt at man ville spare på varmen – så er det irriterende at skulle betale ekstra, for den smule man har brugt. 

Hvis du synes, at din varmeregning er for stor, kan det være, at du skal have besøg af Dansk Varme Service. Dansk Varme Service er en af landets største installatører og partnere inden for boligopvarmning, og de yder energivejledning til boligejere med for høje varmeregninger. De kan altså nemt både rådgive og vejlede dig til den bedste løsning, ud fra en nøje vurdering af din bolig og dit varmeregnskab.

Få hjælp til installationen

Udover at hjælpe med rådgivning og vejledning, kan de også hjælpe dig med installationen. De har erfaring med installation af alt inden for solceller, solvarme, varmepumper, træpiller, biopiller, jordvarme, gas, olie og fjernvarme over hele landet. Deres medarbejdere er lokale energi-teknikere, der tilbyder service med vagtordning på oliefyr, og olie- og naturgasanlæg, og de står altid klar til at hjælpe. Derudover tilbyder de service på fjernvarmeanlæg,  træpilleanlæg og varmepumper. Hvis du vælger at hyre Dansk Varme Service, får du altså hele pakken, både vejledning, hjælp, installation og vedligeholdelse! Nemmere bliver det ikke!

Det er faktisk ikke så dyrt

Det er slet ikke så dyrt, som man skulle tro, at skifte sin varmeløsning til én der er meget billigere. Og derudover kan du få økonomisk hjælp via Energispareordningen.

Siden 2010 har energiselskaberne skullet sikre årlige besparelser, der svarer til hvad energiforbruget i ca. 67.000 boliger ville have kostet. En af måderne de vil opnå denne besparelse på, er at betale en kontant bonus til de boligejere eller organisationer, der gør noget aktivt for at spare på energien.

Du kan for eksempel få tilskud til:

  • Udskiftning af ældre olie- og gaskedler til nye energieffektive kedler
  • Installation af solfangere, varmepumper, jordvarme og fjernvarme
  • – Tilskuddet kan variere meget, men vil typisk udgøre omkring 10 % af de samlede omkostninger.

Det kan altså slet ikke betale sig at sidde med en dyr varmeregning, når man så nemt og relativt billigt kan få en ny varmekilde, som også på længere sigt vil koste mindre. Det kan altså kun gå for langsomt med at undersøge alternativer til din nuværende energikilde.