GreenWindEnergy.dk

Giv god stil i julegave

Giv god stil i julegave

Er du tvivl om, hvad du skal give venner og familie i julegave, og vil du gerne have, at det er noget, som  de får glæde af hele året? Så har jeg nogle tips til, hvad du kan give dem!

Fagblade og fagmagasiner

Det er altid spændende at læse om noget nyt på ens eget felt, og derfor virker fagblade og fagmagasiner som en logisk gaveidé. For eksempel kan du via abonnementtilbud.dk (klik her), købe forskellige magasiner til forskellige brancher. De har seks forskellige blade:

  • Licitationen – byggeriets dagblad
  • Motor-magasinet
  • Transportmagasinet
  • NyhedsInformation – for social- og sundhedssektoren
  • Jern og Maskinindustrien
  • MesterTidende – entreprenør- og håndværkeravisen

At få et magasin i gave, er en af de få gaver, der kan blive ved med at glæde én hele året, samtidig med at man har mulighed for at lære en masse nyt. Det er især en god gave til karrieremennesket, som ønsker at excellere inden for sit fag.

Ufaglige magasiner

Der er selvfølgelig også nogen, der vil blive gladere for andre former for magasiner, nemlig dem der ikke handler om ens fag og arbejde. Det kan for eksempel være et magasin om bolig, biler, både, haver, mode, børn eller bryllupper. Noget der skaber hygge, og som hjælper en med at slappe af efter en lang dag på arbejdet.

Årsabonnement til en streamingtjeneste

En anden god gaveidé ville være et abonnement til en streamingtjeneste, enten til musik eller til tv. Måske kan du forlænge et abonnement som de allerede har eller måske købe et, som du ved at vedkommende har ønsket sig. Måske har vedkommende allerede et Netflix-abonemment, men vil også gerne have et til HBO? Også uden selv at skulle betale for dem begge to.

Det kunne også være et abonnement til en tjeneste som for eksempel mofibo.dk, hvor du får et abonnement til mange bøger online, som du kan læse på din smartphone eller tablet. På denne måde giver du en ubegrænset mængde bøger, istedet for for eksempel én bog til 2-3 gange så meget.

Der er rigtig mange muligheder for at give god stil i gave, og gaver som bliver ved med at dukke op i løbet af året. Jeg har bare listet nogle få eksempler, men jeg håber at de kan hjælpe og eventuelt give dig andre gode idéer.