GreenWindEnergy.dk

Rejser behøver ikke være af luksustypen

Rejser behøver ikke være af luksustypen

Kunne du godt tænke dig at komme helt derud, hvor du ikke har været før? Og opleve noget, som du sikkert altid har ønsket dig, men aldrig haft mulighed for? Så gælder det bare om at tage sig selv i nakken, og få gjort noget ved det! Du vil ikke fortryde det!

Tag afsted på den farefulde færd!

Du har sikkert flere gange tænkt over og ønsket dig langt væk, til en sted du ikke før har været. Det kan for eksempel være at besøge pyramiderne i Giza, se Amazonjunglen eller bjergene i Grønland? At rejse kan være noget af det mest givende og fantastiske man kan gøre, og bør bestemt ikke være noget, som man nægter sig selv. Det er i mødet med nye steder, mennesker, oplevelser og miljøer, at man lærer noget om verden og noget nyt om sig i mødet med verdenen. At nægte sig selv at rejse, er altså lidt det samme som at holde sig selv tilbage, og ikke lade sig selv udleve sit fulde potentiale. Det er tarveligt, både mod dig selv, men også mod dine venner, familie og bekendte. De ville sikkert også synes om en mere berejst dig.

Det behøver ikke være en ferie med alt inklusiv

Når du tager ud at rejse, behøver det ikke være på 5 stjernet hotel og med 3 skemalagte måltider om dagen. Man behøver heller ikke ligge ved poolen og sippe semidyre drinks, og kun se de lokale gennem hegnet rundt om hotellet. Hvis du gerne vil rejse lidt billigere og grønnere, kan du jo vælge at besøge et hostel, et 1-2 stjernes hotel eller bo i privat indkvartering. På denne måde ser du også en anden side af landet og befolkningen, og får mulighed for at deltage i de indfødtes dagligdag. Du får selvfølgelig ikke samme form for afslapning, som på det 5 stjernede hotel, men det kommer jo alt sammen an på, hvad du går efter.

Oplev verden på egen hånd

Der er selvfølgelig heller ikke nogen der siger, at du skal tage afsted på alle de dyre turistture, hvor der er frokost og et obligatorisk gruppefoto med i prisen. Du kan jo også selv tage rundt på egen hånd, og måske få lifts af lokalbefolkningen. Du vil i hvert fald med garanti få set noget andet, hvis du spørger de lokale om, hvilke ting de synes, at du skal se, end hvis du bare tog med turistbussen rundt i landet.