GreenWindEnergy.dk

3 tips til at håndtere klimaangst

3 tips til at håndtere klimaangst

3 tips til at håndtere klimaangst

contentDK

I takt med at temperaturerne stiger, og vejret bliver vildere, begynder flere mennesker at opleve noget, der kan klassificeres som regulær klimaangst. Det er skræmmende at tænke på fremtiden, og man kan nemt komme til at føle, at det hele allerede er for sent. Men der er heldigvis også nogle ting, du kan gøre for at komme over din frygt. I denne guide kan du få tre tips til, hvordan du kan håndtere din klimaangst.

Involver dig!

Det er let at føle sig magtesløs og ligegyldig, når det kommer til klimaet, men faktum er heldigvis, at du har mulighed for at hjælpe til og spille en rolle. Skær ned på flyrejserne, spis mindre kød, tag til demonstrationer og involver dig i organisationer, der har fokus på at skabe et bedre klima. Selv et lille skridt kan have stor betydning i den lange ende, så bevæbn dig med protestskilte og plantebøffer og se din klimaangst i øjnene en gang for alle.

Prioriter din søvn

Det er frygteligt frustrerende at ligge i sin seng og vende og dreje sig i flere timer uden at kunne finde ro. Tankerne kører på højtryk, mens det ene skræmmescenarie efter det andet går igennem dit hoved. Angst kan desværre være ødelæggende for nattesøvnen, og derfor er det vigtigt at tage hånd om problemet. Du kan for eksempel forkæle dig selv og købe en rar og komfortabel elevationsseng på https://www.bedrenaetter.dk/senge/elevationsseng.html.

Snak med andre om det

Det er ikke nogen god strategi at gå med alle sine tanker for dig selv. Ting har det med at blive meget værre i vores eget hoved, så noget af det absolut bedste du kan gøre, er at snakke med andre om, hvordan du har det. Hiv fat i en god ven eller et familiemedlem og fortæl dem ærligt om dine følelser og de tanker, der går igennem dit hoved.